Skip Sidebar
Zorggroep Manna

Zorggroep Manna

Non-profit

Over ons

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid ...

OuderenZorg & WelzijnBuurt & omgeving
Deel

Koken in een huiskamer voor mensen met dementie

4 uur/week · Start vanaf 6 apr 2019
Boulevard 1945 505-20 7511 AD Enschede
OuderenZorg & WelzijnBuurt & omgeving
20 plaatsen over.
Deel activiteit
#21464
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Zorggroep-Manna/activiteiten/Koken-in-een-huiskamer-voor-mensen-met-dementie/21464 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

In een huiskamer voor mensen met dementie wonen 12-15 oudere bewoners. Je vindt het leuk om voor een (grotere) groep te koken. Je doet dit één keer per week op een vaste dag. De boodschappen zijn besteld door het team. Het koken in de huiskamer zorgt voor een huiselijke sfeer. Je neemt deel aan de maaltijd en ervaart wat de bewoners lekker vinden en minder lekker. Tijdens de maaltijd draag je bij aan de gezelligheid, waardoor de eetlust van bewoners toeneemt.

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Je kunt gebruikmaken van je vaardigheden, voor een grotere groep koken is een kunst op zich! Als jouw eten lekker smaakt, genieten de bewoners. Je probeert om bewoners 'mee te laten helpen'. Jij geniet als bewoners genieten van jouw maaltijd.

Hoe kom ik er?

Over Zorggroep Manna

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid en deskundigheid. Vrijwilligers zijn een waardevolle aanvulling voor onze cliënten en de medewerkers die de professionele zorg voor hun rekening nemen. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die de buitenwereld binnen brengen. Of de cliënt mee naar buiten nemen! Dit kan in onze verpleeg/wooncentra (2 in Enschede), maar ook bij cliënten in de wijk als maatje. Uw positieve inzet draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners en cliënten.
20 plaatsen over.
Deel activiteit