Skip Sidebar
Manna

Manna

Non-profit

Over ons

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
Koken in een huiskamer voor mensen met dementie

Koken in een huiskamer voor mensen met dementie

Structureel werk · 4–5 uur/week
Boulevard 1945 505-20 7511 AD Enschede
Koken & etenNederlandsSociaal contactZorg
OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Manna
#21464
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Zorggroep-Manna/activiteiten/Koken-in-een-huiskamer-voor-mensen-met-dementie/21464 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hou je van koken, dan is dit iets voor jou!

Uitgebreide omschrijving

In een huiskamer voor mensen met dementie wonen 12-15 oudere bewoners. Je vindt het leuk om voor een (grotere) groep te koken. Je doet dit één keer per week op een vaste dag. De boodschappen zijn besteld door het team. Het koken in de huiskamer zorgt voor een huiselijke sfeer. Je neemt deel aan de maaltijd en ervaart wat de bewoners lekker vinden en minder lekker. Tijdens de maaltijd draag je bij aan de gezelligheid, waardoor de eetlust van bewoners toeneemt.

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Je kunt gebruikmaken van je vaardigheden, voor een grotere groep koken is een kunst op zich! Als jouw eten lekker smaakt, genieten de bewoners. Je probeert om bewoners 'mee te laten helpen'. Jij geniet als bewoners genieten van jouw maaltijd.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Manna

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid en deskundigheid. Vrijwilligers zijn een waardevolle aanvulling voor onze cliënten en de medewerkers die de professionele zorg voor hun rekening nemen. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die de buitenwereld binnen brengen. Of de cliënt mee naar buiten nemen! Dit kan in onze verpleeg/wooncentra (2 in Enschede), maar ook bij cliënten in de wijk als maatje. Uw positieve inzet draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners en cliënten.