Skip Sidebar
Manna

Manna

Non-profit

Over ons

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
Maatje

Maatje

Structureel werk · 1–3 uur/week
Enschede, Overijssel, Nederland
OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Manna
#46840
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Zorggroep-Manna/activiteiten/Maatje/46840 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar mensen die een maatje willen zijn voor iemand die vanwege eenzaamheid behoefte heeft aan contact.

Uitgebreide omschrijving

Als maatje koppelen we jou één op één aan iemand die dit nodig heeft.


Je biedt gezelligheid, reuring in het leven van die ander, omdat dit nodig is vanwege eenzaamheidsgevoelens. Je maakt zo echt verschil.


Bij het maken van de match houden we natuurlijk ook rekening met jou wensen. Wat vind jij leuk om te doen? Wat zijn jouw mogelijkheden? We koppelen je aan iemand die ook in jouw behoefte kan voorzien. Zo hopen we op een leuke en waardevolle klik.


Vrijwilliger zijn bij Manna is betekenisvol werk. Laagdrempelig, omdat je je eigen agenda bepaalt. Daarnaast belonen we je met aandacht en leuke extra's.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Manna

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid en deskundigheid. Vrijwilligers zijn een waardevolle aanvulling voor onze cliënten en de medewerkers die de professionele zorg voor hun rekening nemen. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die de buitenwereld binnen brengen. Of de cliënt mee naar buiten nemen! Dit kan in onze verpleeg/wooncentra (2 in Enschede), maar ook bij cliënten in de wijk als maatje. Uw positieve inzet draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners en cliënten.