Skip Sidebar
Manna

Manna

Non-profit

Over ons

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
Maatje/bezoekvrijwilliger in de wijk gezocht

Maatje/bezoekvrijwilliger in de wijk gezocht

Structureel werk · Flexibele uren
Enschede, Overijssel, Nederland
Maatje & buddySociaal contactAnders
OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Manna
#54683
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Zorggroep-Manna/activiteiten/Maatjebezoekvrijwilliger-in-de-wijk-gezocht/54683 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor onze cliënten in de wijk die zich eenzaam voelen, zoeken wij iemand die structureel (binnen jouw mogelijkheden) deze mensen willen bezoeken.

Uitgebreide omschrijving

Het contact zal ze erg goed doen, want ze zijn veel alleen of hun netwerk voldoet niet aan hun behoefte. Samen een kopje koffie, een klein ommetje buiten, een spelletje spelen. Contact, aandacht, Liefde en aanspraak is voor deze mensen erg belangrijk. De dagen duren soms erg lang.


Neem contact met ons op, als jij denkt dat je een goed maatje kan zijn voor iemand.


Je bent erg welkom als vrijwilliger bij Manna.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Manna > Maatje/bezoekvrijwilliger in de wijk gezocht

Over Manna

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid en deskundigheid. Vrijwilligers zijn een waardevolle aanvulling voor onze cliënten en de medewerkers die de professionele zorg voor hun rekening nemen. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die de buitenwereld binnen brengen. Of de cliënt mee naar buiten nemen! Dit kan in onze verpleeg/wooncentra (2 in Enschede), maar ook bij cliënten in de wijk als maatje. Uw positieve inzet draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners en cliënten.