Skip Sidebar
Manna

Manna

Non-profit

Over ons

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
Samen frisse lucht opsnuiven !!

Samen frisse lucht opsnuiven !!

Structureel werk · Flexibele uren
Boulevard 1945 Boulevard 1945 7511 AD Enschede
NederlandsSociaal contactZorgBuiten
OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Manna
#21462
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Zorggroep-Manna/activiteiten/Samen-op-de-duofiets/21462 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op de duofiets de natuur in! We zoeken vrijwilligers voor de duofiets op beide locaties!!

Uitgebreide omschrijving

Op een duofiets met trapondersteuning zitten 2 stoeltjes naast elkaar. Samen met een bewoner van Verzorgingshuis De Wingerd van Manna fiets je naar plekken die je samen uit kiest. De natuur in, naar de markt, door de wijk waar iemand gewoond heeft enz.

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Bewegen is goed voor de oudere én de vrijwilliger. Je kunt je sociale vaardigheden goed benutten. Je laat een bewoner genieten. Je geeft iemand (die misschien wel eenzaam is) één op één aandacht. Je bent in de frisse buitenlucht. Je geniet van de natuur.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Boulevard 1945 505-20 of Hengelosestraat 363
Activiteit Delen

Over Manna

Zorggroep Manna biedt een totaalpakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan vele inwoners van Twente. We doen dit 'uit liefde' en voor ons belangrijke kernwaarden zoals gelijkwaardigheid en deskundigheid. Vrijwilligers zijn een waardevolle aanvulling voor onze cliënten en de medewerkers die de professionele zorg voor hun rekening nemen. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die de buitenwereld binnen brengen. Of de cliënt mee naar buiten nemen! Dit kan in onze verpleeg/wooncentra (2 in Enschede), maar ook bij cliënten in de wijk als maatje. Uw positieve inzet draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners en cliënten.