Skip Sidebar
Cura Twente

Cura Twente

Non-profit

Over ons

Mensen met een (verstandelijke) beperking een prettige omgeving bieden waarin zij zich kunnen ontwikkelen door met bezieling te werken aan individuele behoeften. Dagbesteding waar cliënten en ...

Welzijn
Deel
Vacature alert: Naai vrijwilligster gezocht!!

Vacature alert: Naai vrijwilligster gezocht!!

Structureel werk · 1–4 uur/week
Haaksbergen, Overijssel, Nederland
Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Cura Twente
#37641
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Cura-Twente/activiteiten/Vacature-alert-Naai-vrijwilligster-gezocht/37641 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kun jij goed overweg met een naaimachine en vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Wordt dan naaivrijwilligster bij Cura Twente in Haaksbergen!

Uitgebreide omschrijving

Kun jij goed overweg met een naaimachine en vind je het leuk om creatief bezig te zijn? 

 

Wegens uitbreiding van onze dagbesteding zijn wij op zoek naar een naai vrijwilligster die een dagdeel op de maandag, dinsdag of woensdag ons wil versterken op onze locatie in Haaksbergen. Het treft dus één ochtend of middag in de week.  

 

Ben je collegiaal, ondernemend maar kun je ook goed samen werken? En draai jij je handen niet om, om je ondersteunend op te stellen? Dan hebben wij een leuke plek voor jou. Je komt in een hecht team, waar vriendelijkheid heerst en je ondersteuning vindt om jouw taak goed uit te voeren.  


Wat wij bieden: Een gezellig samen zijn, aandacht en uitnodiging bij feestdagen vieringen, stilstaan bij jouw verjaardag, 1x per jaar een vrijwilligersuitje maar ook deelname aan de jaarlijkse BBQ. 

Spreekt de vacature jou aan? Solliciteer dan naar de functie naai vrijwilligster bij Cura Twente.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Haaksbergen Activiteiten > Cura Twente > Vacature alert: Naai vrijwilligster gezocht!!

Over Cura Twente

Mensen met een (verstandelijke) beperking een prettige omgeving bieden waarin zij zich kunnen ontwikkelen door met bezieling te werken aan individuele behoeften. Dagbesteding waar cliënten en medewerkers blij van worden, waar respect is voor de mens met beperkingen. Wij bieden alle vormen van begeleiding en hebben een kleinschalige dagbesteding in Enschede en Haaksbergen.