Skip Sidebar

Over ons

Voor de verschillende opvang locaties in Enschede zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers die willen ondersteunen bij diverse activiteiten.

Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningVluchtelingen & MinderhedenWelzijn
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deel
Vrijwilliger fietswerkplaats

Vrijwilliger fietswerkplaats

Structureel werk · Flexibele uren
Vliegveldweg, 7524 PT Enschede, Nederland
KlussenSociaal contactVervoer
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningVluchtelingen & MinderhedenWelzijn
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Activiteit Delen
Vluchtelingen Opvang Enschede
#77378
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Gemeentelijke-Opvang-Enschede/activiteiten/Vrijwilliger-fietswerkplaats/77378 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Lijkt het je leuk om een kleinschalige fietswerkplaats op te zetten en te beheren voor de bewoners van de noodopvang op het Vliegveld Twente? Meld je dan aan. 

Uitgebreide omschrijving

Voor de vluchtelingen van de noodopvang van COA te Enschede, locatie Vliegveldweg zijn wij per direct op zoek naar vrijwilligers die handig zijn met het repareren van fietsen. Ben jij gepensioneerd fietsenmaker of gewoon handig met het repareren van fietsen en lijkt het je leuk om onze bewoners te helpen. Vind je het leuk om je kennis over te brengen en met handen en voeten te communiceren? Meld je dan aan.


Wat ga je doen?

De bewoners van de opvang hebben zelf fietsen aangeschaft. Vaak zijn deze tweedehands en niet van al te beste kwaliteit. Niet iedere bewoner is handig met het uitvoeren van kleine reparaties of het plakken van een fietsband. Vandaar dat wij op zoek zijn naar vrijwilligers die onze bewoners hiermee willen helpen. De opening van de fietswerkplaats zal worden gepland op een doordeweekse dag, één keer in de week.


Ben jij gedurende de week 1 middag beschikbaar en lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden in de fietswerkplaats, neem dan contact met ons op.


Wie ben jij?

· Je hebt ervaring met het repareren van fietsen, en een technische achtergrond.

· Je hebt affiniteit met de doelgroep.

· Je hebt een open houding.

· Je bent op structurele basis 1 middag per week beschikbaar.

· We communiceren met onze vrijwilligers o.a. via de mail en appgroep.

· Je kunt samenwerken en bent bereid om samen met bewoners hun fietsen te repareren en zelf de werkplaats te organiseren en beheren.

· Je bent bereid een vrijwilligerscontract te tekenen met M-Pact. Hierin worden afspraken gemaakt over het vrijwilligerswerk.

Wat kun je van M-Pact verwachten?

· Je krijgt een vrijwilligerscontract van M-Pact waarin goede afspraken worden gemaakt.

· Wij ondersteunen en begeleiden jou in je vrijwilligerswerkzaamheden en we houden van korte lijntjes, zodat je het werk goed kunt uitvoeren.

· Naast vrijwilligersbijeenkomsten voor de vrijwilligers van de opvanglocaties, organiseert M-Pact op 7 juni een jaarlijkse feestelijke bijeenkomst met alle vrijwilligers van Enschede.


Lijkt je dit leuk om te doen, meld je dan aan via de aanmeldknop!

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen. Graag ook even je telefoonnummer vermelden, zodat we je kunnen bellen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Vluchtelingen Opvang Enschede > Vrijwilliger fietswerkplaats

Over Vluchtelingen Opvang Enschede

Voor de verschillende opvang locaties in Enschede zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers die willen ondersteunen bij diverse activiteiten.