Klus vrijwilliger

Klus vrijwilliger

Structureel werk · 2–4 uur/week
Wethouder Beversstraat 12, 7543 BL Enschede, Netherlands
KlussenTuinierenAnders
WelzijnMensen met een beperkingZorg
Activiteit Delen
InteraktContour Geert de Leeuw
#81690
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/InteraktContour-Geert-de-Leeuwhuis/activiteiten/Klus-vrijwilliger/81690 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een schilderij ophangen of onze stoep aanvegen... jij steekt graag je handen uit de mouwen!

Uitgebreide omschrijving

Ben jij handig? Een schilderijtje ophangen, de tuin onderhouden of een doucheslang vervangen…. in en rondom onze woonlocatie is altijd wel een klus te doen!Kom jij ons helpen?


Wij zijn blij met jou!

Bij InteraktContour ervaren we elke dag opnieuw hoe waardevol vrijwilligers zijn. Met een paar uurtjes per week of in de maand maak je al een verschil!


Jij hoort erbij!

Als vrijwilliger ben je onderdeel van onze organisatie. We laten onze waardering op verschillende manieren zien. Niet alleen via bewoners en medewerkers, maar ook vanuit de organisatie zelf. Als vrijwilliger kun je gebruik maken van een vrijwilligersvergoeding. Ook krijg je dezelfde attenties als onze medewerkers, denk bijvoorbeeld aan een kerstpakket.

 

Kom erbij!

Wil je meer weten? Kom gezellig langs voor een kop koffie. Wij vertellen je graag meer! 

Maak vrijblijvend een afspraak met onze vrijwilligerscoördinator.



Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over InteraktContour Geert de Leeuw

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert je leven en dat van je naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet meer. Ook thuis en in de omgang met anderen is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op. Samen met mensen met hersenletsel en hun naasten boeken we resultaten op het gebied van wonen, werken en leven.

InteraktContour biedt gespecialiseerde behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland. www.interaktcontour.nl