Wandel vrijwilliger

Wandel vrijwilliger

Structureel werk · Flexibele uren
Wethouder Beversstraat 12, 7543 BL Enschede, Netherlands
BuitenSportSociaal contactAndersNederlands
WelzijnMensen met een beperkingZorg
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
InteraktContour Geert de Leeuw
#81695
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/InteraktContour-Geert-de-Leeuwhuis/activiteiten/Wandel-vrijwilliger/81695 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De paden op... de lanen in. Jij houdt van een wandeling en zoekt samen met onze bewoners de frisse buitenlucht op.

Uitgebreide omschrijving

Even naar buiten, even de frisse lucht opzoeken dat is samen zoveel leuker dan alleen. Wij zoeken vrijwilligers die samen met bewoners een (kleine) wandeling maakt. 


Wij zijn blij met jou!

Bij InteraktContour ervaren we elke dag opnieuw hoe waardevol vrijwilligers zijn. Met een paar uurtjes per week of in de maand maak je al een verschil!


Jij hoort erbij!

Als vrijwilliger ben je onderdeel van onze organisatie. We laten onze waardering op verschillende manieren zien. Niet alleen via bewoners en medewerkers, maar ook vanuit de organisatie zelf. Als vrijwilliger kun je gebruik maken van een vrijwilligersvergoeding. Ook krijg je dezelfde attenties als onze medewerkers, denk bijvoorbeeld aan een kerstpakket.

 

Kom erbij!

Wil je meer weten? Kom gezellig langs voor een kop koffie. Wij vertellen je graag meer! 

Maak vrijblijvend een afspraak met onze vrijwilligerscoördinator.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over InteraktContour Geert de Leeuw

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert je leven en dat van je naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet meer. Ook thuis en in de omgang met anderen is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op. Samen met mensen met hersenletsel en hun naasten boeken we resultaten op het gebied van wonen, werken en leven.

InteraktContour biedt gespecialiseerde behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland. www.interaktcontour.nl