Skip Sidebar
Plan Nederland

Plan Nederland

Non-profit

Over ons

Plan International Nederland is onderdeel van Plan International. Plan International werkt sinds 1937 aan duurzame armoedebestrijding en betere levensomstandigheden voor kinderen in ...

Kinderen & JongerenGender gelijkheid
Deel
Actiestarter

Actiestarter

Structureel werk · 4 uur/week · Start vanaf 3 jul 2020
Kinderen & JongerenGender gelijkheid
500 plaatsen over.
Activiteit Delen
Plan Nederland
#21500
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Plan-Nederland1/activiteiten/Actiestarter/21500 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Plan International Nederland is een internationale kinderrechtenorganisatie die werkt aan het realiseren van gelijke rechten en kansen voor meisjes en het verbeteren van de levensomstandigheden van meisjes en jongens in ontwikkelingslanden. Plan International werkt aan een wereld waarin meisjes dezelfde rechten en kansen krijgen als jongens, zodat alle kinderen zich volledig kunnen ontwikkelen. Plan International doet dit door het uitvoeren van projecten in 54 ontwikkelingslanden die de achterstelling van meisjes tegengaan en de levensomstandigheden en toekomstkansen van meisjes en jongens verbeteren en door wereldwijd op te komen voor kinderrechten, met de nadruk op de rechten van meisjes. De functie Op de website www.voorplan.nl kan iedereen een eigen actie starten om geld in te zamelen voor meisjes (en jongens) in ontwikkelingslanden. Er worden bingo’s georganiseerd, hardloopwedstrijden gesponsord en op verjaardagen worden geen cadeaus maar donaties gevraagd. Lijkt het jou leuk om ook zo’n actie te starten en je in te zetten voor gelijke rechten en kansen voor meisjes? Lees dan snel verder. Als actiestarter heb je één doel: een leuke actie organiseren en daarmee geld inzamelen om het leven van meisjes te verbeteren. We zoeken daarom iemand die van aanpakken houdt. Verder is het mooi als je zelf creatieve ideeën hebt voor een inzamelingsactie. Maar ben je wat minder creatief en wil je je wel graag inzetten? Dan staan wij altijd voor je klaar om mee te denken. Een inzamelingsactie hoeft niet groots te zijn. Hoe klein de actie ook is, iedere bijdrage helpt. Maatschappelijk belang Met dit werk doe je ervaring op bij een maatschappelijke organisatie. Je ziet met eigen ogen hoe Plan International zich inzet voor kinderen, families en communities in ontwikkelingslanden! Duur De werkzaamheden kunnen vanuit huis uitgevoerd worden. Je kan zelf aangeven hoe vaak je een evenement wilt organiseren. Dit kan eenmalig zijn, maar ook iedere week. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Ben je geïnteresseerd? Lijkt het jou leuk om evenementen te organiseren en zo geld in te zamelen voor meisjes en jongens wereldwijd? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Plan International Nederland en kom ons team versterken! Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected] ter attentie van Sandra Versteeg. Voor vragen over deze functie kan je het beste een mail sturen naar [email protected]. Mocht je liever bellen, dan kun je terecht bij Sandra Versteeg. Tel. 085-7732007 (maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 16.30 uur).

Opleidingsvereiste

Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Maatschappelijk belang Met dit werk doe je ervaring op bij een maatschappelijke organisatie. Je ziet met eigen ogen hoe Plan International zich inzet voor kinderen, families en communities in ontwikkelingslanden!

Hoe kom ik er?

500 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Plan Nederland

Plan International Nederland is onderdeel van Plan International. Plan International werkt sinds 1937 aan duurzame armoedebestrijding en betere levensomstandigheden voor kinderen in ontwikkelingslanden, met speciale aandacht voor gelijke rechten en kansen voor meisjes.